Wanneer u zoekt naar een veilige methode om uw belangrijke papieren of eigendommen te bewaren, dan overweegt u wellicht een kluis te kopen. Maar waar moet die aan voldoen en welke kunt u het beste aanschaffen? U weet zeker dat u de juiste kluis aanschaft bij kluis.be, dé kluizenspecialist van België voor kluizen en brandkasten voor particulieren en bedrijven. In de webshop kunt u een ruim aanbod vinden voor elk denkbare situatie. Wanneer u op zoek bent naar een relatief kleine en compacte kluis, dan zijn privékluizen een goede optie. Alle kluizen bieden de hoogste kwaliteit voor inbraakbeveiliging en kunnen vaak verankerd worden in muur of vloer. Deze versies zijn beschikbaar met codeslot, dubbelbaard sleutelslot en zelfs met vingerafdrukslot, die u zelf tot maximaal 30 vingerafdrukken kunt instellen. U kunt ook kiezen voor een laptopkluis, waarin uw laptop veilig buiten bereik is van ongewenste handen. Maar wellicht gaat u voor uw bedrijf een kluis kopen en heeft u behoefte aan een brandwerende kluis, een in te bouwen vloerkluis of een datakluis. De datakluizen zijn tot een uur brandwerend en waterbestendig en speciaal uitgerust om media als memorysticks, cd’s en dvd’s en externe harde schijven te bewaren. Wanneer u eigenaar bent van een hotel kunt u ook terecht in de webshop voor een ruim assortiment aan hotelkluizen. Er zijn versies beschikbaar die de hotelgast zelf kan openen met de eigen creditcard, maar ook simpeler varianten met elektronisch cijferslot met vrij instelbare code. Kluis.be biedt deze en andere kluizen aan die u eenvoudig online kunt aanschaffen en snel geleverd krijgt. Voor een meerprijs kan de kluis ook voor u geplaatst en verankerd worden. Zo wordt een kluis kopen opeens een stuk eenvoudiger.

Kluis kopen? Hier moet u op letten.

Wanneer u besloten hebt een kluis te kopen, dan is het van belang na te gaan aan welke eisen die moet voldoen. Wat wilt u bewaren? Zijn dit privé eigendommen zoals sieraden of diploma’s of zakelijke bezittingen zoals documenten, waardepapieren of geld? Ook kunt u nagaan hoeveel ruimte u nodig hebt. Er zijn compacte kluizen te vinden in de webshop, maar ook grotere die u meer ruimte bieden. Alle kluizen bieden bescherming tegen inbraak, maar heeft u er ook over nagedacht of u behoefte heeft aan een brandwerende kluis? Eventueel is het ook mogelijk, voor extra veiligheid, om de kluis te verankeren. Bij kluizen met een gewicht van minder dan 200 kilo is het raadzaam om dit te doen. Een betonnen ondergrond is hiervoor het beste. Ook kunt u nadenken over het type slot dat uw voorkeur heeft. Veel kluizen zijn voorzien van een dubbelbaard slot of codeslot, maar er bestaan ook varianten met mechanisch combinatieslot, een biometrisch codeslot waarbij u met uw vingerafdruk de kluis opent of een kluis met mechanisch combinatieslot. Tot slot kunt u nadenken over en de prijscategorie waarin u wilt zoeken. Prijzen beginnen vanaf €44,59 voor een privékluis. De prijs van een brandwerende kluis start vanaf €169, een brandwerende koffer vanaf €14,95. Ook zijn er vele aanbiedingen in de webshop die zeker de moeite waard zijn wanneer u voordelig een betrouwbare kluis wil kopen.

Soorten kluizen

Wanneer u weet aan welke eisen de kluis moet voldoen, dan kunt u eenvoudig de gewenste kluis kopen in de webshop. U kunt zoeken in de categorieën:

  • Privékluizen,
  • Brandwerende kluizen,
  • Inbouwkluis,
  • Sleutelkluis,
  • Wapenkluis,
  • Laptopkluis,
  • Of de compacte kluis.

De kluizen zijn van merken zoals De Raat Brandkasten, First Alert, Protector, Saga of Royal Safe. Wilt u zeker weten dat uw eigendommen veilig zijn? Kies er dan voor om een kluis te kopen bij kluis.be.