Heb je enveloppen nodig om jouw kantoorvoorraad compleet te maken? Het liefst met een herkenbaar logo of bedrukt in de huisstijl? Prindeal.be kan dit van begin tot eind voor jouw verzorgen. Het enige wat je hoeft te doen is jouw ontwerpen en wensen voor de bedrijfsenveloppen doorgeven via de website. Printdeal.be voert de rest van het drukwerk uit. Wanneer je op de website kijkt kom je erachter dat ze veel keuze hebben. Allerlei uitvoeren kan je hier vinden. Mocht je liever willen dat jouw envelop opvalt tussen de post van andere bedrijven, dan kies je de opvallende kleuren. Maar als bedrijf ga je toch vaak voor de standaard uitvoeringen met of zonder venster in A5 of A4 formaat. Heb je enveloppen nodig om uitnodigingen in te versturen voor een speciaal evenement? Dan heeft Printdeal.be ook voldoende keus hierin. Dankzij de uitgebreide kleurencollectie, kan je voor iedere envelop een andere kleur uitkiezen. Heb je enveloppen nodig voor een speciale verzending, dan biedt Printdeal.be de luchtkussenenveloppen en de Kraft-enveloppen. Niet iedere envelop is te bedrukken in de huisstijl, maar dit is op te lossen met bijvoorbeeld stickers die voorzien zijn van het logo en de bedrijfsnaam. Wil je bedrukte kantoorenveloppen bestellen? Selecteer dan de witte uitvoeringen met of zonder venster.

Een envelop voor een professioneel imago

Het staat professioneler als je de post verstuurd in een envelop waarop het logo en de naam van de organisatie op staat afgedrukt. Daarnaast weet de ontvanger direct van wie de post afkomstig is. Natuurlijk heb je niet in de hand wat tijdens verzending gebeurt, maar wel hoe jouw kantoormaterialen gepresenteerd zijn. Dit begint bij Printdeal.be. Als eerste kies je uit de volgende categorieën:

  • Bedrukte enveloppen met en zonder venster
  • Onbedrukte enveloppen met en zonder venster
  • Cadeau-enveloppen
  • Transparant
  • Metallic
  • Gekleurd
  • Kraft
  • Wit
  • Luchtkussen

Voor de kantoormaterialen selecteer je bedrukte enveloppen, vervolgens heb je de mogelijkheid deze vorm te geven zoals aansluit bij jouw organisatie. Iedere envelop is voorzien van een grijze binnendruk inclusief een sluit met gom of striplock. Alle enveloppen worden enkelzijdig bedrukt in full color of tot 3 PMS kleuren. Een ruimte van 11 mm ‘grijperwit’ is niet beschikbaar voor bedrukking. Dit staat weergegeven in de werktekening bij de aanleverspecificaties. Mocht je zelf niet de programma’s hebben om een ontwerpbestand te maken, dan kan je gebruik maken van de ontwerptool op Printdeal.be. Zo geven ze iedereen de mogelijkheid de enveloppen zo herkenbaar mogelijk te maken, zodat de envelop representatief is voor jouw organisatie.

De formaten en materialen

Naast jouw ontwerp heb je ook nog invloed op het formaat en het materiaal van de enveloppen. Natuurlijk kan je de meest basic en daarmee scherp geprijsde uitvoering kiezen. Zo is het materiaal Bankpost wit mooi wit kwalitatief papier die voor een aantrekkelijke prijs aan te schaffen is. Wil je liever een exclusievere uitstraling dan is de Biotop naturel of de Vergé wit of naturel. De laatste envelop heeft een luxere uitstraling waarbij zelfs horizontale lijnen als een watermerk door het papier lopen. Ga je liever voor een duurzame milieuvriendelijke uitstraling dan is de Biotop of de ECO 100 % recycled een perfecte keuze. Het voordeel is dat deze enveloppen gemaakt zijn van milieuvriendelijke materialen, maar niet de gelige kleur hebben. Met name de Biotop heeft een luxe crèmekleurige kleur. Wanneer je minder aandacht hoeft te besteden aan je budget, dan heb je wellicht de luxe om exclusieve enveloppen te bestellen van materialen die aansluiten bij jouw organisatie. Als je bijvoorbeeld een organisatie bent gericht op duurzaamheid en milieubewustzijn dan is de biotop of de ECO envelop erg toepasselijk.