In Nederland mogen plastic tasjes niet meer gratis door winkeliers weggeven worden, maar papieren draagtassen wel! De reden hiervoor is natuurlijk het milieu. Plastic wordt immers gemaakt uit olie, wat geen hernieuwbare grondstof is. Bovendien brengen deze tasjes verschillende problemen met zich mee. Een eerste minpunt ervan is dat ze lastig te recyclen zijn en dat veel mensen dit niet doen. Een tweede minpunt is dat veel van deze zakjes op straat terecht komen en vervolgens in sloten, rivieren, kanalen en uiteindelijk oceanen. Daar kunnen ze veel leed berokkenen aan dieren. Met papieren draagtassen heb je dit probleem allemaal niet. In de eerste plaats omdat papier gewonnen wordt uit hout en bomen kunnen we steeds weer bij planten. Een ander punt is dat mensen heel erg gewend zijn aan het gescheiden aanbieden van papier en karton, waardoor ze eigenlijk allemaal ter recycling aangeboden zullen worden. Daar komt bij dat je dit materiaal ook uitstekend kunt hergebruiken, het kan eigenlijk altijd weer verwerkt worden tot een nieuw product. Dat maakt dat het dus een veel duurzamere keus is. Wil jij jouw klanten ook artikelen mee kunnen geven in tasjes, zonder ze hier geld voor te hoeven vragen en zonder schade aan het milieu toe te brengen? Kies dan voor het gebruik van papieren draagtassen.

Papieren draagtassen verkrijgbaar in verschillende varianten

Wat mensen vaak wat tegenhoudt om te kiezen voor papieren draagtassen, is dat ze het uiterlijk ervan niet echt vinden passen bij hun zaak. Ze vinden dat het er niet luxe genoeg uitziet. Belangrijk voor hen om te weten, is dat er tegenwoordig heel veel verschillende varianten te krijgen zijn, van een eenvoudige tot een heel luxe uitstraling. Zo kun je bijvoorbeeld kiezen uit:

  • verschillende kleuren
  • diverse maten
  • verschillend afgewerkte hengsels

Door al deze opties, is er altijd wel een die helemaal aansluit bij jouw wensen! Je kunt bijvoorbeeld kiezen voor bruine papieren draagtassen, waar je zelf met een sticker of een stempel iets bijzonders van kunt maken en waar jij je geheel eigen draai aan kunt geven. Maar ook kun je kiezen voor andere leuke kleurtjes, zoals rood, wit of zwart. Het is maar net wat het best past bij jouw winkel. Ook kun je ervoor kiezen om de tassen te laten bedrukken, voor een strak resultaat. Wat de hengsels betreft van de papieren draagtassen, heb je de keuze uit modellen met een plat of gedraaid hengsel van papier, maar ook een stoffen hengsel is mogelijk. En wat afmetingen betreft zijn er uiteraard ook voldoende mogelijkheden, zodat je altijd een maat kunt vinden die past bij hetgeen jij verkoopt.

De mogelijkheden van Ecorelatiegeschenken.be

Wil jij in jouw winkel papieren draagtassen gaan gebruiken, met of zonder opdruk, dan ben je hiervoor bij Ecorelatiegeschenken.be aan het juiste adres! Zij hebben een ruim assortiment op dit gebied, met voor ieder wat wils. Wat voor soort je ook kiest, ze zijn allemaal gemaakt van gerecycled papier en dus een duurzame keus! Je kunt bij hen blanco exemplaren kopen, maar je kunt ze ook laten bedrukken met bijvoorbeeld jouw bedrijfsnaam of logo, om zo ook meteen wat extra reclame te maken. Dit kan in het zwart/wit, maar ook volledig in kleur. Bovendien is het zo dat al hun papieren draagtassen van een uitstekende kwaliteit zijn, ze zijn stevig en kunnen flink wat gewicht dragen. En dat allemaal tegen een zeer scherpe prijs! Wat voor variant jij ook kiest, je maakt altijd een goede keus. Wil jij je steentje bijdragen aan een beter milieu met jouw winkel? Kies dan voor de papieren draagtassen van Ecorelatiegeschenken.be, dan zit je echt altijd goed!