Spreekt het avontuur jou ook aan? Wil jij reizen naar onherbergzame gebieden? Genieten van ongerepte natuur en je een echte ontdekkingsreiziger voelen? Denk dan eens na over Alaska reizen die je naar dit bijzondere deel van de Verenigde Staten brengen. Alaska reizen worden aangeboden op www.wildalaska.be, de website van Wild Alaska, wat onderdeel uitmaakt van Xplore the North. Wild Alaska richt zich met de Alaska reizen die zij aanbieden op die specifieke dingen die Alaska bijzonder maken.

  • De bijzondere natuur
  • De kleurrijke historie
  • De prachtige flora en fauna

Het avontuurlijke van deze Alaska reizen zit hem onder andere in de verschillende manieren waarop je kunt bij deze reizen het vervoer kunt regelen. Van een cruise en treinrit tot een bushplane vlucht. Welke manier van vervoer je ook kiest, tijdens deze Alaska reizen kom je oog in oog te staan met de mooiste dieren die Alaska rijk is. Wij nemen je mee door het assortiment aan Alaska reizen dat Wild Alaska aanbiedt.

De mooiste en meest uitgebreide Alaska reizen die er zijn

Alaska spreekt vele mensen tot de verbeelding en heeft ook al vele mensen aangetrokken om op ontdekkingstocht te gaan op dit mooie stukje aarde. De Alaska reizen van Wild Alaska zijn zo samengesteld dat de hoogtepunten die je niet mag missen ook allemaal op het programma staan. Daarbij kun je kiezen voor eigen vervoer, waarbij je zelf door het landschap van Alaska reist met een auto. Je kunt dit combineren met bijvoorbeeld een treinrit of een cruise of ervoor kiezen om enkel een cruise te maken of enkel Alaska per trein te verkennen. Wat je ook kiest, dat het een reis wordt om nooit te vergeten staat al vast. We nemen als voorbeeld de Alaska Grand Explorer. Dit is één van de Alaska reizen van Wild Alaska. Het is een 21 daagse reis waarbij alle hoogtepunten van Alaska op het programma staan. Je reist langs de kust en doet diverse steden aan, zoals de hoofdstad Achorage, McCarthy, Steward en Valdez. Hierbij krijg je de kans om walvissen te spotten en de bijzondere kust van Alaska te ontdekken, net als de gemoedelijke steden die dit deel van Amerika herbergt. Gedurende deze reis trek je ook verder in het binnenland, naar locaties als Mount Denali en Fairbanks. Je ontdekt de uitgestrekte natuur van Alaska en krijgt hier de kans om grizzly beren en elanden te spotten en lokaal gevangen zalm te eten. Je komt langs imposante bergen, idyllische meren en door prachtige bossen en ontdekt nog veel flora en fauna. Arenden, kariboes en lynxen leven hier in het wild en zijn bijzondere dieren om in hun eigen habitat te aanschouwen. Verken daarnaast ook vooral de kleine dorpjes en plaatsen en maak kennis met de lokale bevolking. Zij weten je nog veel meer te vertellen over de historie van dit prachtige stukje Amerika waar alles grotendeels authentiek is gebleven en op veel plekken lijkt stil gestaan te hebben in de tijd. Het is bijzonder om te ervaren hoe het is om weer even terug te komen tot jezelf en los te zijn van alle hectiek die in het dagelijkse leven zo normaal lijkt. In Alaska ligt het tempo van het leven een tikkeltje lager en naar mate je er langer verblijft is het fijn om te merken dat je hier zelf heerlijk van tot rust komt.

Ontdek het aanbod van Wild Alaska

Dit is slechts één van de Alaska reizen die Wild Alaska op www.wildalaska.be aanbiedt. Vrijwel alle reizen kennen een compleet programma en daarom is het goed om te ontdekken welke reis bij jouw wensen aansluit. Ontdek Alaska met Wild Alaska.