Het Zuid-Amerikaanse continent is qua landen, cultuur en natuur enorm divers. Ieder land biedt een eigen kijkje in het Zuid-Amerikaanse continent. Maar er is 1 land dat vrijwel alle indrukken die je kunt opdoen combineert en dat is Ecuador. Je valt in dit relatie kleine land van het ene uiterste in het andere. Je verlaat de jungles van het amazone gebied in het noorden om vervolgens verrast te worden door een grote wolkenmassa die tegen de Andes op botst in het zuiden. Maar voordat je deze reis van noord naar zuid hebt gemaakt, kom je in aanraking met allerlei verschillende uitzichten en omgevingen. Dus als je op zoek bent naar een mooie vakantie met veel nieuwe en gevarieerde indrukken, dan zijn de Ecuador reizen van atacama zeker iets voor jou. Omdat het zo’n divers land is, heb je heel veel opties en mogelijkheden qua Ecuador reizen. Het mooie is ook dat geen enkele reis hetzelfde is. Dus je zou er voor kunnen kiezen om verschillende Ecuador reizen te boeken bij atacama verspreid over meerdere jaren. Hoewel Ecuador relatief klein is, is het niet zo klein dat je in 1 vakantie alles kunt bekijken. Het is ook niet zo dat je in 1 vakantie genoeg tijd hebt om alleen de hoogtepunten te bekijken, want er zijn gewoonweg teveel hoogtepunten. Tevens is het niet zo dat je op den duur alles wel hebt gezien en dat je in herhaling valt. Tijdens een tocht van noord naar zuid of andersom, kom je eigenlijk nooit echt hetzelfde tegen. Maar het is wel menseigen dat ervaringen en indrukken op den duur minder bewust of intens binnen komen. Daarom is het verstandig om meerdere Ecuador reizen te boeken als je werkelijk alles wilt zien. Want als je in 1 vakantie langs alle bezienswaardigheden vliegt, dan kun je er niet echt meer van genieten. Dus als je 1 van de vele Ecuador reizen gaat boeken bij atacama, dan kun je er op vertrouwen dat het altijd een reis betreft die zorgvuldig is samengesteld. De reis kan best lang duren, maar in dat geval zal er ook de tijd worden genomen voor de verschillende locaties die je bezoekt. Tevens kun je kiezen voor korte Ecuador reizen en in dat geval zal je slechts een beperkt aantal bezienswaardigheden bezoeken, maar deze bezoek je dan wel met aandacht. Kijk voor meer informatie over de Ecuador reizen dan ook snel eens op de site van atacama.be. 

Boek 1 van de schitterende Ecuador reizen via atacama

Het bezoeken van Ecuador is hoe dan ook de moeite waard. Je weet niet wat je ziet als je eenmaal uit het vliegtuig stapt en dat gevoel van verwondering zal je tijdens de hele reis niet meer verlaten. Het boeken van de reis is geen enkel probleem, want je regelt het snel en gemakkelijk via de website van atacama.be. Hier vind je een overzicht van alle reizen naar Ecuador, maar ook reizen naar andere Zuid-Amerikaanse locaties zoals: 

  • Argentinië
  • De Amazone
  • Patagonië 
  • Peru

Neem voor meer informatie contact op

Mocht je meer willen weten over de vakanties naar Zuid-Amerika, dan kun je het beste even contact opnemen met de mensen van atacama.